Koffieautomaat: beste getest

Welke koffieautomaat is als beste getest en hoe kun je de modellen met elkaar vergelijken? De keuze is enorm, dus het kan best lastig zijn om daar wijs uit te worden.
Dus kies je voor het eerst een zakelijke koffiemachine? Of is dat de vorige keer niet goed verlopen en wil je het nu beter doen? Wij helpen je de beste koffieautomaat met bonen te kiezen. Of andere koffieautomaten te vergelijken, afhankelijk van waar je naar op zoek bent.
Koffie voor op kantoor hoeft niet duur te zijn. Natuurlijk zijn er luxe machines die allerlei extra opties bieden. Daarnaast heb je de keuze uit machines met een scherpe prijs-/kwaliteitverhouding en zelfs budgetmachines. Op die manier betaal je precies wat je daaraan uit wilt geven. Ondertussen geven we je in al die categorieën aan welke koffieautomaat het beste getest is, zodat het daar in ieder geval niet aan zal liggen.

3 luxe koffiemachines voor op kantoor

Een luxe koffiemachine ziet er prachtig uit op kantoor en zet bovendien heerlijke koffie. Houd er rekening mee dat je een hogere prijs betaalt voor de machine, net als voor het onderhoud dat daarbij belangrijk is. De machines zijn geschikt voor kleine tot middelgrote kantoren en afdelingen, waar je op zoek bent naar een echt lekker kopje koffie.

 • Jura S80
  De Jura S80 is een bijzonder luxe keuze binnen het assortiment automatische koffiemachines. Je kunt tot 8 voorkeursprofielen instellen, waarmee er allerlei kopjes koffie mogelijk zijn. Bovendien bepaal je zelf de sterkte van de koffie, de hoeveelheid water en bijvoorbeeld de temperatuur van het melkschuim dat je erop krijgt. Het strakke design zorgt ervoor dat je zonder problemen klant kunt ontvangen en ze een heerlijk luxe kopje koffie kunt aanbieden.
 • Siemens EQ.9 + S500
  De Siemens EQ.9 + S500 vormt een combinatie die behoort tot de koffieautomaten die het beste getest zijn. Het is een van de beste koffiemachines met bonen. De vormgeving is wat minder spectaculair dan bij Jura, maar de koffie smaakt geweldig. Bovendien kun je de machine met een app bedienen, dus ook gewoon vanaf de werkplek. Het voordeel van het melksysteem is dat deze zich automatisch schoon zal spoelen, waardoor jij daar geen omkijken naar hebt.
 • Jura E8
  De Jura E8 is een van de meest luxe koffieautomaten die je op kantoor kunt gebruiken. Dus wil je koffieautomaten vergelijken binnen het duurdere segment? Je hebt de keuze uit 12 soorten koffie. Bovendien is de machine heel makkelijk te onderhouden, waardoor je dat grotendeels gewoon zelf kunt. Natuurlijk is er een app beschikbaar en kies je zelf de kleur. Vergelijk de koffieautomaat in de diverse kleuren, voor een mooie en luxe keuze op kantoor.

Middenklasse: sterke prijs-/kwaliteitverhouding

Ben je van plan er wat minder aan uit te geven, terwijl je op kantoor toch zorgt voor heerlijke koffie? De machines zijn misschien niet als beste getest, maar doen qua smaak in ieder geval niet onder voor de duurdere apparaten.

 • Philips Latte Go EP2231/40
  De Philips Latte Go EP2231/40 tilt de koffiemachines van dit merk duidelijk naar een hoger niveau. Je kunt 6 verschillende soorten koffie serveren, met een fijne laag melkschuim erop als je dat lekker vindt. Het apparaat is in 15 seconden te reinigen en dankzij de keramische maalschijven is de slijtage minimaal.
 • Siemens EQ.6 + S100
  De Siemens EQ.6 + S100 werkt bijzonder eenvoudig, ziet er goed uit en zet natuurlijk heerlijke koffie. De machine komt dicht in de buurt bij de modellen die als beste getest zijn, maar kost een stuk minder. Het is op die manier een fijne keuze voor op kantoor, ook als daar regelmatig klanten langskomen.
 • Jura A1
  De Jura A1 heeft een prachtig design en zet heerlijke koffie. De machine is 2x sneller dan de oudere modellen. Bovendien geniet je dankzij de PEP-methode van het apparaat van een veel vollere smaak bij een kopje espresso. Het is een bijzondere machine voor op kantoor, waarmee je indruk maakt.

Budget: betaal niet te veel

Ben je specifiek op zoek naar een goedkope koffiemachine voor op kantoor? De machines zijn misschien niet als beste getest, maar je zet er wel een heerlijke kop koffie mee. Dus staat de machine niet in het zicht of wil je er graag voordelig gebruik van maken? In die gevallen is het een goed idee om je te laten adviseren over bijvoorbeeld de:

 • De’Longhi Magnifica ECAM 20.110.B
 • Krups EA8150
 • Philips 3000 HD8829/01

Koffieautomaat: beste getest

De koffieautomaat die als beste getest is hoeft niet altijd de duurste keuze te zijn. Dus zoek je naar de lekkerste koffie op kantoor? Vergelijk de verschillende koffieautomaten en voorkom op die manier dat je belangrijke informatie over het hoofd ziet.

Wij laten je in de luxe, midden en goedkopere categorie zien welke machines de beste keuze vormen. Zo zorg je op kantoor voor een lekker kopje koffie, ook als je niet van plan bent om daarvoor de hoogste prijs te betalen.

Benieuwd welke koffieautomaat het beste voor jullie is? Vraag gratis en vrijblijvend 3 offertes aan!

De beste service van Nederland!

Vind direct de beste deal.

 • Ontvang gratis & vrijblijvend 3 offertes
 • Meer dan 15,000 matches
 • Leveranciers door geheel Nederland
 • Meer dan 100 gescreende partners

Wat onze klanten over ons zeggen

Onze klanten geven ons gemiddeld een:
4.6 | 1242 reviews.

1
2

Neem contact met ons op

null + null =