Warmtepomp kopen

Warmtepomp kopen en benieuwd waarop te letten bij een vergelijking? Als je een hybride pomp of een all electric pomp gaat kopen kun je heel eenvoudig meerdere offertes aanvragen.
Doe op die manier een vergelijkende test en vergelijk de warmtepompen die er worden aangeboden. Zo krijg je een beter beeld van wat er mogelijk is, wat daar de kosten van zijn en bijvoorbeeld hoeveel subsidie je kunt krijgen.

Waarop letten?

Uiteraard kun je de warmtepompen vergelijken aan de hand van de offertes die je ontvangt. Daarnaast is het verstandig om goed te letten op het koudemiddel en de COP-waarde. Gebruikt de warmtepomp het milieuvriendelijke water-glycol? En is de COP-waarde 2, 3 of bijvoorbeeld 6? Het geeft veel weer over de kwaliteit van de pomp waar je voor kiest.
Kies bovendien een model dat zo min mogelijk geluid maakt, bijvoorbeeld minder dan 35 dB. Je kunt de kast dan zonder problemen in de tuin zetten, zonder dat de buren daar na verloop van tijd bij je over komen klagen.

Warmtepomp kopen

Wil je een warmtepomp kopen en daarvoor subsidie aanvragen? Wij leggen je uit wat er mogelijk is en waarop je allemaal moet leggen.
Vraag vervolgens eenvoudig meerdere offertes aan voor een warmtepomp. Je ontdekt op die manier wat de kosten zijn en wat je daarvoor kunt verwachten. Wie kan de pomp goedkoop komen plaatsen en installeren? En hoe verhouden de pompen zich onderling als het gaat om de capaciteit en bijvoorbeeld het geluidsniveau?

De beste service van Nederland!

Vind direct de beste deal.

  • Ontvang gratis & vrijblijvend 3 offertes
  • Meer dan 15,000 matches
  • Leveranciers door geheel Nederland
  • Meer dan 100 gescreende partners

Wat onze klanten over ons zeggen

Onze klanten geven ons gemiddeld een:
4.6 | 1242 reviews.

1
2

Neem contact met ons op

null + null =