Veelgestelde vragen partners

Hi Qanjer, heb jij vragen? Geen probleem, wij zijn er om jou te helpen! Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Your browser does not support SVG

Dit kan variëren. Het aantal aanvragen die je ontvangt is afhankelijk van jouw vakgebied, prijs en regio. Wij zijn bereikbaar op 085 - 06 478 70. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Je kunt 1 aanvraag per categorie indienen en je ontvangt vervolgens 3 offertes. Je kunt voor meerdere categorieën een aanvraag versturen. Heb je nog geen partners gesproken of de juiste partner gevonden? Laat het ons even weten en wij zoeken naar de oplossing.

Ja uiteraard, alle offerteaanvragen worden eerst gebeld door ons. Wij nemen de aanvraag zorgvuldig voor, zodat deze voldoen aan onze kwaliteitseisen. Wanneer de aanvraag op orde is, sturen wij deze direct aan onze partners door.

Dit varieert per offerteaanvraag. Ben je benieuwd naar de prijs van jouw categorie? Neem snel contact met ons op. Stuur een mailtje naar info@qanjer.nl of bel ons gerust op 085 - 06 478 70.

Je krijgt van ons een e-mail met alle benodigde gegevens, denk hierbij aan de contactgegevens, maar ook de wensen en behoeftes van de aanvrager.

Gratis en vrijblijvend 3 offertes ontvangen? Bespaar tot 40%!

Offerte aanvragen