Hoe werkt het?

Om tot een succesvolle match te komen, maken wij gebruik van 4 stappen. Deze stappen zullen wij hieronder uitleggen.

Vul het formulier in:

Door middel van een aantal vragen brengen wij jouw wensen en behoeftes in kaart. Wij zullen altijd zelf nog even contact met jou opnemen en de gegevens nalopen. Het kan zo zijn dat wij nog aanvullende vragen hebben. Deze wensen en behoeftes spelen een belangrijke rol voor onze partners. Zij kunnen hierdoor een zo aantrekkelijk mogelijke offerte opstellen.

Wij zoeken een match:

Aan de hand van jouw wensen en behoeftes zoeken wij 3 geschikte partners voor jou. We kijken onder andere naar de regio waar de partner zit gevestigd, maar ook naar de vakkennis en de eventuele certificaten. Wij sturen vervolgens jouw gegevens door aan 3 van onze geschikte partners.

Ontvang offertes:

De partners ontvangen direct jouw gegevens en gaan hiermee aan de slag. Zij zullen in de meeste gevallen eerst telefonisch contact met je opnemen. Tijdens dit telefoongesprek zal de eerste indruk al gewekt worden. De partners zullen vervolgens de offerte opsturen en het is nu aan jou om de juiste keuze te maken!

Gefeliciteerd met je persoonlijke match:

Wij hopen dat je tevreden bent met onze dienstverlening en ontvangen ook graag een leuke review, zodat wij deze kunnen plaatsen bij onze succesverhalen.

 

Your browser does not support SVG
1
2

Neem contact met ons op

null + null =

Gratis en vrijblijvend 3 offertes ontvangen? Bespaar tot 40%!

Offerte aanvragen