Veelgestelde vragen klanten

Hi Qanjer, heb jij vragen? Geen probleem, wij zijn er om jou te helpen! Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Your browser does not support SVG

Ja uiteraard! Vul jouw gegevens met specifieke wensen in bij jou gekozen product of dienst en je ontvangt gratis en vrijblijvend meerdere offertes.

Je kiest een product of dienst, vervolgens vul je jouw gegevens en eventueel wensen in. Qanjer.nl neemt telefonisch contact met je op om je aanvraag even kort door te nemen. Je wordt vervolgens aan 3 geschikte partners gekoppeld. Deze Partners worden geselecteerd op basis van regio, prijs, certificaten en vakkennis. De partners nemen vervolgens (telefonisch) contact met je op. Vergelijk de offertes en maak de keuze die het beste bij jou past.

Je kunt 1 aanvraag per categorie indienen en je ontvangt vervolgens 3 offertes. Je kunt voor meerdere categorieën een aanvraag versturen. Heb je nog geen partners gesproken of de juiste partner gevonden? Laat het ons even weten en wij zoeken naar de oplossing.

Wanneer de aanvraag verstuurd is, wordt er in de meeste gevallen op dezelfde dag contact opgenomen. Uiteraard kan het voorkomen dat een partner meer tijd nodig heeft om jou het beste aanbod te doen.

Nee! Jouw aanvraag is gratis en vrijblijvend.

De partners van Qanjer nemen in de meeste gevallen telefonisch contact met je op, in sommige gevallen gebeurt dit ook via de e-mail. Het telefonisch bespreken van de aanvraag werkt vaak het best!

Wij zijn bereikbaar via ons telefoonnummer of per e-mail. Bel ons gerust op 085 - 06 478 70 en wij helpen je graag verder of stuur een mailtje naar info@qanjer.nl.

Gratis en vrijblijvend 3 offertes ontvangen? Bespaar tot 40%!

Offerte aanvragen