De lekkerste koffie op kantoor: ontdek waar experts op letten

Hoe drink je de lekkerste koffie op kantoor? Experts weten precies wat er belangrijk is. Want, hoe kies je de juiste koffieautomaat en welke bonen heb je daarin nodig? Of ben je beter af met een ander type machine, waar helemaal geen bonen ingaan?
Een kopje koffie is zo gezet, mits je voor de juiste koffiemachine kiest. Met de koffieautomaat die het beste getest is weet je in ieder geval zeker dat je een goede basis hebt. Je koopt de koffieautomaat zakelijk, waarna je daar met alle collega’s heerlijke koffie mee zet. Zo is het niet alleen een gezellig moment bij de automaat, maar verwen je jezelf en jouw collega’s bovendien met verrukkelijke koffie.

3 tips voor de beste koffieautomaat

En wat zouden die experts je adviseren? Met een paar handige tips kies je eenvoudig een betere koffieautomaat:

 • Maak er een fijnproeverij van
  “Er is eigenlijk maar één manier om de beste koffieautomaat te kiezen: je wilt de koffie proeven.” Dus vraag je een offerte aan voor koffie op het werk? Vraag of je de verschillende mogelijkheden kunt proeven. Je hebt de keuze uit meerdere merken machines en diverse zetmethoden. Hoe smaken snelfilterkoffie, vriesdroogkoffie en bijvoorbeeld espresso van versgemalen bonen? Maak er een proeverij van met een aantal collega’s en kies samen.
 • Denk verder dan je eigen voorkeur
  “Jij kiest de koffieautomaat, maar dat betekent niet dat die vooral jouw favoriete koffie moet zetten. Wat drinken de anderen op kantoor? En is dat ook allemaal mogelijk?” Denk bijvoorbeeld aan een koffiemelange of een lekkere kop thee. Inventariseer welke koffie anderen het liefst drinken. Voorkom op die manier dat de machine er straks voor een paar koffiedrinkers staat, terwijl de rest er eigenlijk weinig aan heeft.
 • Kies voor comfort of lekker luxe
  Comfort vormt een belangrijke standaard op kantoor. Voor een scherpe prijs zet je prima koffie. “Is comfort in jouw geval voldoende? Of staat de koffieautomaat op een plek waar ook klanten en andere relaties komen? Maak het zo luxe en bijzonder als je wilt, afhankelijk van wie de koffie zal drinken en wat je daarmee wilt uitstralen.”

Experts adviseren: win advies in

Het belangrijkste advies van de experts luidt: ‘win advies in’. Vraag een offerte aan en laat je voorlichten over de verschillende mogelijkheden. Alleen op die manier krijg je een goed beeld van wat er allemaal kan en wat daar de kosten van zijn.

Lekkerste koffie op kantoor: hier letten experts op

Experts letten dus vooral op de smaak van de verschillende soorten koffie, de mogelijkheden met de koffieautomaten en hoe luxe de machine moet zijn. Als je daar rekening mee houdt zal je merken dat het een stuk makkelijker wordt om op kantoor de lekkerste koffie te drinken.

Benieuwd waarop te letten voor de lekkerste koffie op kantoor? Vraag gratis en vrijblijvend 3 offertes aan!

De beste service van Nederland!

Vind direct de beste deal.

 • Ontvang gratis & vrijblijvend 3 offertes
 • Meer dan 15,000 matches
 • Leveranciers door geheel Nederland
 • Meer dan 100 gescreende partners

Wat onze klanten over ons zeggen

Onze klanten geven ons gemiddeld een:
4.6 | 1242 reviews.

1
2

Neem contact met ons op

null + null =