Webdesign duur? De beste tips om webbureaus scherp te vergelijken

Je wilt een website laten maken: hoe voorkom je dat je eindigt bij dure webbureaus die bovendien niet doen wat jij van ze vraagt? Of die wel doen wat je vraagt, maar je niet wijzen op de extra mogelijkheden die het nog beter zouden maken?
Veel bureaus bouwen in WordPress. Dat is op zich een uitstekende keuze. Hoe kun je die bureaus met elkaar vergelijken, waar moet je op letten? We delen drie tips die je helpen een goede keuze te maken. Het wordt er niet per sé goedkoper van. Maar, als je meer betaalt zorgt het er wel voor dat het ook echt meer zal opleveren.

3 tips om het beste webdesign bureau te kiezen

Hoe kies je het beste webdesign bureau dat jouw website kan bouwen, zonder dat het onnodig duur wordt? We zetten 3 handige tips voor je op een rij:

  • De 1 minuut-check
  • Blader door het portfolio
  • Kies klein of groot (en weet waar je voor kiest)

1. De 1 minuut-check

Begin met de 1 minuut-check. Het is een handige check die je op de achtergrond zou moeten uitvoeren. Heb je binnen 1 minuut nog niet de neiging om contact op te nemen met het webbureau? Dan moet je je afvragen of ze er voor jou voor kunnen zorgen dat de website straks verleidt tot actie.
Dus heb je nog niet doorgeklikt om uiteindelijk contact op te gaan nemen? De website is misschien heerlijk informatief of om prachtig om te zien. Als je uiteindelijk geen contact opneemt levert dat onderaan de streep weinig op. Dus als jij zoekt naar een website die omzet genereert is het verstandig om na te gaan of je binnen 1 minuut zelf de neiging hebt om contact op te nemen.

2. Blader door het portfolio

Als je langer dan die minuut op de website zit hoeft dat op zich geen probleem te zijn. Blader bijvoorbeeld door het portfolio, op zoek naar creatieve ontwerpen.
Probeer een rode draad te vinden in de ontwerpen. Welke elementen zie je steeds terugkomen? Naarmate je meer herkent door de verschillende websites heen is het bureau minder creatief. Jouw website komt er misschien goed uit te zien, maar lijkt waarschijnlijk op die van allerlei andere bedrijven. Is dat echt wat je wilt?

3. Kies klein of groot (en weet waar je voor kiest)

Je hebt de keuze uit grote en kleine webdesign bureaus. Kies bewust klein of groot, door na te gaan wat het best bij je past. Ga je voor een grote en professionele site met talloze koppelingen? En wil je dat er altijd iemand beschikbaar is die meteen voor je aan de slag kan?
Of geef je meer om persoonlijke aandacht en ben je bereid wat langer te doen over de aanloop? Er bestaat geen beste keuze, als je maar weet waar je voor kiest.

Webdesign duur? Vergelijken loont

Dus is webdesign duur? Als je een website wilt laten maken kost dat geld. Door goed te vergelijken betaal je in ieder geval niet te veel. Met de bovenstaande tips heb je bovendien een aantal handvatten om op te letten.

Benieuwd hoe je voorkomt dat webdesign duur wordt? Vraag gratis en vrijblijvend 3 offertes aan!

De beste service van Nederland!

Vind direct de beste deal.

  • Ontvang gratis & vrijblijvend 3 offertes
  • Meer dan 15,000 matches
  • Leveranciers door geheel Nederland
  • Meer dan 100 gescreende partners

Wat onze klanten over ons zeggen

Onze klanten geven ons gemiddeld een:
4.6 | 1242 reviews.

1
2

Neem contact met ons op

null + null =